FES-TE'N SOCI

COL·LABORA AMB LA FISC

Benvolgut visitant: Suposem que ja has llegit tota la nostra informació i que àdhuc l’has completada amb una visita al web de FISC Central.

Hauràs comprovat que som una ONGD seriosa, conscients dels nostres deures, coherents amb els nostres compromisos i fidels a la nostra ètica cristiana.

Ha arribat per a tu el moment de prendre la decisió de dedicar-nos una petita part dels teus esforços:

  • Si creus que amb els teus coneixements i contactes pots ajudar-nos en assumptes com: millorar la gestió organitzativa, aconseguir minuts a la ràdio o als diaris, donar cursos de formació als nostres voluntaris, socis i col·laboradors, o qualsevol altra assumpte que constitueix una de les tasques que té encarregades algunes de les Comissions que tenim establertes, cal només que et posis en contacte amb nosaltres (ja saps com fer-ho). Estarem molt joiosos de contar-te entre nosaltres.
  • Si creus que el teu ideal és participar com a voluntari en els nostres programes de voluntariat, a curt termini i a llarg termini com saps, estigues alerta a les nostres convocatòries. En aquell moment et direm què has de fer.

Si només o a més a més vols fer una aportació econòmica, tens dues possibilitats:

  • Fer-te soci amb una aportació regular i periòdica. Si aportes 100 € a l’any, que podries donar-los trimestral, semestral o anualment (tu decideixes), et desgravaries de l’impost de la renda, IRPF, 75 €. De tal manera que els cost per a tu serien 25 € anuals. Cal recordar  que els que rebran el teu ajut sempre estan en crisi; per això la teva aportació és molt valuosa.
  • Fer aportacions esporàdiques o no periòdiques. Fes un ingrés al nostre compte corrent.

Per facilitar-te els tràmits de fer-se soci i conèixer la nostra política de privacitat, pots visitar el web de la FISC - Central (clica'm)

 © 2009 FISC - Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria